Пређи на главни садржај

Najbizarniji autfiti Met Gale 2019


Foto:vanityfair.com


Roze tepihom Met Gala ove godine prošetale su mnoge poznate ličnosti čiji autfiti će se godinama pamtiti. Pogledajte koji su to najbizarniji autfiti Met Gale 2019.


Ovogodišnja tema najglamuroznijeg modnog događaja bila je "Camp: Notes on fashion" i mnoge poznate ličnosti pojavile su se u glamuroznim sjajnim toaletama.
Među njima bilo je onih koji su se po svojim autfitima izdvojili od ostalih, a o nekim toaletama svet mode pričaće narednih godina.

Lejdi Gaga

 Foto: Instagram/Screenshot
Pevačica je ostavila sve u šoku jer se za 15 minuta pojavila u čak 4 različite kombinacije. Da bi na kraju ostala u minijaturnom donjem vešu, mrežastim čarapama i čizmama sa vrtoglavom štiklom.

Ezra Miler


Kada želite da sve ostavite u šoku, našminkajte se kao Ezra. On je na licu imao nekoliko para očiju, tako da nismo znali gde da gledamo, a u rukama je nosio svoje drugo lice. Morbidno!

Kardi Bi


Poznata pevačica pojavila se na roze tepihu odevena odglave do pete u crvenu toaletu. Iznenađeni smo da nije odlučila da pokaže malo više kože, poput Niki Minaž. Ali Kardi je uspela da glamurom ostavi sve bez daha.

Kara Delevinj


Obučena kao lilihip, Kara je na roze tepihu pozirala fotografima koji su pokušavali da uhvate u kadar svu njenu slatkoću. Možda upravo ova kombinacija posluži ako inspiracija da sledeće godine tema budu slatkiši.

Žanel Mone


Upravo ovako mi zamišljamo ženskog šeširdžiju iz "Alise u zemlji čuda". Kao da ova lepotica i njen stilista nisu mogli da se odluče pa su rešili da umesto jednog na glavi, ona i sama postane cela šešir.

Keti Peri


Ako bi kojim slučajem u nekom momentu u Metropolitenu zafalio luster radi dekoracije, Keti Peri bi mogla da posluži kao jedan. Pevačica se pojavila odevena kao luster iz "Lepotice i zveri". Romantično...

Amber Valeta


Priznajemo, glumica izgleda savršeno. Njene duge noge i savršena figura ostavljaju bez daha, ali u ovoj kombinaciji ona izgleda kao da je zaboravila ili pantalone ili suknju kod kuće. Ili je na putu do muzeja jela čokoladu kojom je isflekala iste i rešila da se pojavi samo u seksi trikou.

Selin Dion


Pevačica se pojavila u raskošnoj toaleti sa resama koje su više otkrivale nego sakrivale. Selin nije ostavila mnogo mašti na volju, a o njenim nogama mnogi će godinama sanjati vrele snove.

Hamiš Bouls


Ne možemo da kažemo da nas je prvi put iznenadio, a verujemo ni poslednji. Kao da je došao uvijen u tepih koji je ispoštovao dres kod i jedva čeka da ga se reši pošto bude viđen u njemu.

Džared Leto


Nakon što je prošle godine šokirao obožavatelje kostimom Isusa Hrista, američki glumac Džared Leto i ove godine je ostavio publiku na Met Gali bez teksta. Naime, glumac se pojavio u crvenoj, svilenoj haljini modne kuće Gucci, a u jednoj ruci nosio jedinstveni modni dodatak - torbicu u obliku svoje glave.

Коментари

  1. Zaista, na Meta Gali mozes videti i prelepo, i smesno a i tuzno...

    Jedan od vaznijih modnih dogadjaja u godini. Ova prva fotka sa 4 primera, svi stoje :)

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Non-Hodgkin limfom- simptomi, uzroci, lečenje

Kancer limfnih čvorova - težak protivnik Dok sam razmišljala koju temu obraditi, trudila sam se da budem nepristrasna i da obrađujem žaruće teme ali sam shvatila da treba podići ljudsku svest o nekim ne tako čestim i spominjanim teškim bolestima baš kao što je Non-Hočkin limfom. Generalno nam je u mentalitetu da smo najpametniji, uvek su doktori ti koji ništa ne znaju i retko ko voli i revnosno posećuje lekare. To je možda i ključni razlog neinformisanosti i neznanja kada je reč o teškim bolestima, izlečivim ali teškim. I onda samo realnost, u jednom trenutku udari šamar od kojeg nas ozbiljno zaboli glava pa shvatimo da ipak smo daleko od najpametnijih i ipak je život taj koji nas gleda sa strane i stavlja na razna iskušenja verovatno baš zbog tog našeg šepurenja „Neće meni ništa da se desi“, „Neće grom u koprive“ i   sličnih izjava koje govorimo na svakodnevnom nivou. U ovom tekstu neću imati sagovornika, ovaj tekst je mesto gde ćete biti izbombardovani izuzetno bi

KAKO ZASLUŽITI PLAVI ZNAK NA INSTAGRAMU?

Da li je moguće da "bilo ko" dobije tu čuvenu verifikaciju?  Kada je reč o marketingu društvenih medija u 2019. godini, čini se da se gotovo sve može kupiti. Fesjbuk je sada star više od jedne decenije, pa čak i Instagram postoji dovoljno dugo da korisnici pametno shvate različite načine kojima mogu da prevare sistem. Neki pratioci (čitaj: botovi) mogu se kupiti za novčane iznose, sa mogućnošću da se isti ponašaju kao ljudi, lajkuju  i komentirišu vaše fotografije, i to sa dodatnom cenom. Mnogi smatraju da je plavi krug pored vašeg imena na Instagramu statusni simbol. Samo najpopularniji i najuticajniji Instagram influenseri će imati tu privilegiju da im na profilu stoji taj plavi bedž. Većina drugih društvenih mreža imaju slične simbole verifikacije ili statusa. Ne bi trebalo da bude iznenađenje da Fejsbuk, vlasnik Instagram-a, ima sličnu šemu verifikacije, takođe koristeći beli krug na plavoj pozadini kao njegov simbol. Tviter je pokrenuo svoj sistem verifik

DA LI JE BATINA IZ RAJA IZAŠLA?

Kako će novi zakon o zabrani telesnog kažnjavanja dece uticati na vaspitanje budućih generacija? Ovih dana glavna vest u svim medijima je nova zakonska regulativa kojom se onemogućavaju roditelji da telesno kazne sopstvenu decu. Naime, ukoliko se izglasa ovaj predlog zakona, potpuno se zabranjuje roditeljima da udare dete. Roditelji koji prekrše zakon neće ići u zatvor, ali će morati u savetovalište. I sada, dok se većina roditelja i dalje vodi onom čuvenom "batina je iz raja izašla", psiholozi tvrde da primena sile na decu nikako ne deluje pozitivno, naprotiv. Iako nisam roditelj, uvek se obradujem kada vidim kulturno i vaspitano dete, jer, nažalost stiče se opšti utisak da se sa decom mnogo manje radi nego pre 10,20 godina. Roditelji su celog dana na poslu, neretko rade i po dva posla kako bi prehranili porodicu, pa prosto fizički ne postižu da se posvete deci.Neko će reći da to ne može biti izgovor za nekulturu i neljubaznost koja je uočljiva kod mališana,